5/7/16

CRYPTSHOW FESTIVAL 2016


Com alguns ja sabreu, aquest any Males Herbes estrena col·laboració amb el Cryptshow Festival de Badalona. El resultat és un concurs de contes que esperem mantingui viva la flama de la recentment traspassada revista LMH, i que es publicaran anualment en un volum on s'inclouran, a més, cinc autors convidats a escriure un relat per a l'ocasió. Aquest primer any el tema del concurs i del llibre, que també és el Leitmotiv del Cryptshow Festival 2016 és l'Ecofuturisme, i el llibre que n'ha sortit una autèntica delicia carregada de ciència ficció, aventures, crítica social i literatura ingovernable. 
El llibre es presentarà el dissabte dia 9, a les 11:00 del matí, a l'Espai Betúlia (c/ Enric Borràs, 43-47, Badalona). A l'acte s'hi presentaran també algunes altres novetats editorials relacionades amb el fantàstic. Podeu consultar-ho aquí .

Però això és només una petita part del que ofereix el Cryptshow Festival, una autèntica apologia dels gènere fantàstic i de terror que tindrà lloc del 6 al 10 de Juliol a la Sala El Círcol de Badalona. La programació inclou un potentíssim concurs de curtmetratges, exposicions, un recital de poesia necrològica al cementiri de Badalona o la projecció del clàssic de la ciència ficció soviètica Aelita i de la recent i més que recomanable Southbound, entre altres propostes. Podeu consultar la programació sencera clicant  aquí.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada